donderdag 12 april 2012

Positief (1)

Vandaag kwam ik in een van mijn LinkedIn groepen een mooie tekst tegen:


Heb jij enig idee hoe bijzonder je bent? 

Je hebt vele stormen ondergaan en overwonnen, ondanks alles ben je gekomen waar je nu bent, je hebt met moeilijkheden weten te dealen, je hebt sterfgevallen, verloren liefdes, financiële problemen ondergaan en toch lukt het je iedere keer weer om eruit te komen, weet je hoe bijzonder je bent? 

Waar geloof je in? 

Wees de komende jaren bereid om te starten waar je in gelooft, ook al zie je nog niet het hele pad. Je hebt dromen en misschien ben je bang om te starten omdat de uitkomst onzeker is. 
Wees bereid te gaan ontdekken waar je van nature goed in bent. De volgende stap zal zich openbaren als je start datgene te doen waar je van opleeft en in gelooft. 

Wat zijn jouw road blocks? 

Er komen meer uitdagingen of road blocks op je pad, maar laten we eerlijk zijn, die heb je eerder ook gehad en is het niet zo dat je ze hebt overwonnen of aan het overwinnen bent? Geef jezelf permissie om te groeien, te wandelen in liefde, om geluk uit te breiden voor jezelf en anderen. Road blocks zoals afwijzing, meningen, kritiek, angst, onzekerheid, en dergelijke zullen blijven, maar je overwint als je stapt naar datgene je gelukkig van wordt en blijft doen. 

Je bent bijzonder! 

Het is belangrijk om te weten dat iemand jou bijzonder vindt, ik weet het, ook al ken ik je dan niet goed. Je bent bijzonder omdat je bestaat, omdat je in liefde bent geworteld, hoe bijzonder is dat? Je bent bijzonder…leef en neem stappen zoals je ook deed, toen je begon te lopen en zie waar je nu bent. 

Neem de stappen om weg naar … 

Waarom ik dit schrijf naar jou? Het maakt mij gelukkig te zien dat je stappen neemt en het verleden achter je laat. Nu is het tijd, tijd voor jou om je dromen waar te maken. Ondanks alles, ondanks de economische crisis, ondanks dat je op je plaat bent gevallen, ondanks wat anderen over jou zeggen, ondanks ben je sterker gebleken dan je ooit had verwacht, ondanks ben je opgestaan… 

Alle goeds, 

Mariën van Raan 
I believe that you will win







Hoi Mariën,

In de Lifehacking groep heb je een mooie tekst gezet onderaan de discussie "Vind je leuk wat je dagelijks doet?"
Zou ik die tekst (met naamsvermelding) over mogen nemen voor mijn weblog? Ik deel namelijk iedere dag een compliment uit en deze wil ik vandaag aan jou geven.

Fijne dag en met vriendelijke groet,





Hai Carien,

Wees vrij om te doen wat je ermee wilt, bedankt voor je compliment, i love it.

Jij ook een geweldige dag,

Mariën



1 opmerking:

  1. Dit beric ht komt juist op tijd, op de juiste plaats. Ik ga door!!!

    BeantwoordenVerwijderen