dinsdag 13 maart 2012

Koud kunstje



Heb je naast trek in een complimentje ook zin in een verrassend lekker toetje?
Moet je dit dessert eens voor iemand maken:

benodigdheden p.p.
citroen
2 bolletjes citroen sorbetijs
scheutje gekoelde Limoncello
verse munt
chococolade noga

Onthoofd de citroen op een vijfde van de lengte van de citroen en hol alles uit. Je kunt het vruchtvlees rondom lossnijden en verder leegschrapen met een bolletjesmaker*.
Leg onderop een brokje, bij voorbaat huisgemaakte, chocolade noga (verkrijgbaar bij een delicatessenzaak). Overgiet dit met een scheut Limoncello. Vul de citroen met citroen sorbetijs. Garneer met een takje munt en wat noga schaafsel.

Dien smakelijk op.


*Dat is zo'n scherp bolvormig lepeltje waarmee je bolletjes uit een meloen kunt halen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten